Zlatý investiční slitek Pamp Ochranná ASSAY karta (obal) slouží zároveň jako certifikát. Velikost: 41 x 24 x 1,71 mm Materiál: AU 999,9/1000 Váha: 1oz ( 31,1g ) Země původu: Švýcarsko Rafinér: Pamp Balení: v ochranné plastové ASSAY kartě Švycarský PAMP patří mezi přední světové rafinéry drahých kovů s dominantní pozicí na hlavních světových trzích. Společnost PAMP byla založená v roce 1977 a sídlí ve švýcarském Ticinu, provozuje nejmodernější zařízení na zpracování a výrobu drahých kovů. PAMP... Celý popis

Koupit za 59 865 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Zlatý investiční slitek Pamp
Ochranná ASSAY karta (obal) slouží zároveň jako certifikát.

Velikost: 41 x 24 x 1,71 mm
Materiál: AU 999,9/1000
Váha: 1oz ( 31,1g )
Země původu: Švýcarsko
Rafinér: Pamp
Balení: v ochranné plastové ASSAY kartě

Švycarský PAMP patří mezi přední světové rafinéry drahých kovů s dominantní pozicí na hlavních světových trzích.

Společnost PAMP byla založená v roce 1977 a sídlí ve švýcarském Ticinu, provozuje nejmodernější zařízení na zpracování a výrobu drahých kovů.
PAMP je nedílnou součástí skupiny MKS PAMP GROUP a jako taková úzce spolupracuje s MKS (Switzerland) S.A., přední světovou společností v oboru drahých kovů a finančních služeb se sídlem v Ženevě.

Exkluzivní technologie Veriscan® společnosti PAMP Suisse využívá mikroskopickou topografii kovu, podobnou otisku prstu, k identifikaci jakéhokoli registrovaného produktu, což pomáhá při detekci padělků.
Každý slitek je naskenován při výrobě a při skenování zákazníkem je dále ověřena databází Veriscan®.

Zlaté slitky od společnosti PAMP jsou definovány švýcarskou národní bankou, London Bullion Market Association, Chicago Metals Exchange a mnoha dalšími mezinárodními trhy jako Good delivery. (Pouze rafinérie, jejíž slitky byly akreditovány LBMA a jsou v souladu s obchodními standardy londýnského trhu, se mohou objevit na Good Delivery Listu LBMA). Zlaté slitky PAMP byly testovány také federálními testery, kteří pracují v souladu se švýcarským zákonem o kontrole drahých kovů, takže si můžete být jisti jeho kvalitou.

Proč koupit švýcarský zlatý slitek "1oz Pamp"

Cena zlata roste s inflací.
Nejoblíbenější gramáž mezi slitky.
Zlatý slitek od předního světového rafinéra.
Dlouhodobě uchová a ochrání Vaše uložené finance.
Zlato se v celé historii osvědčilo jako skvělé aktivum v dobách vysoké inflace, které zhodnocuje rychleji a více než většina ostatních investic.
Po zlatě je na trhu vyšší poptávka než světová nabídka a těžba dokáže uspokojit. Díky tomu cena zlata v posledních letech strmě stoupá.
Švýcarský zlatý slitek je chráněn ASSAY kartou, která zárověň slouží jako certifikát.
Celosvětové zásoby zlata jsou omezené. Snadno těžitelná ložiska zlata a stříbra jsou již vytěžena.
Náklady na těžbu zlata každoročně rostou - nejen kvůli každoročnímu nárůstu cen v průmyslu, nárůstu mezd, materiálů atd., ale především díky hůře težitelným ložiskům.
Zlaté slitky jsou velice likvidní a jednoduše směnitelné za finanční obnos.
Investice do zlata Vás ochrání před Vysokou inflací či měnovou reformou.
Zlato má opravdovou uchovatelnou hodnotu, což dnešní FIAT peníze sami o sobě nemají. 
Zobrazit více

Parametry

Druh slitky
Hmotnost 31.1 g
Výrobce PAMP
Balení blistry
Provedení proof
Ryzost 999.9 / 1000