Valcambi zlatý slitek 1 oz

95 %
(16 hodnocení)

Investiční zlato ve formě uzančního slitku. Rafinér Valcambi SA. Cihlička je číslovaná. Slitky o hmotnosti od 1g do 100g jsou ražené a společně s certifikátem jsou zataveny v ochranné fólii. Tato folie s certifikátem nesmí být porušena.  Valcambi SA se řadí mezi největší švýcarské rafinerie vzácných kovů a zároveň je jednou z největších ve světě. Rafinerie se nachází na jihovýchodě Švýcarska.Zakladatelé Valcambi patřili mezi skupinu soukromých švýcarských investorů, která působí na trhu drahých... Celý popis

Koupit za 56 202 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Investiční zlato ve formě uzančního slitku. Rafinér Valcambi SA. Cihlička je číslovaná. Slitky o hmotnosti od 1g do 100g jsou ražené a společně s certifikátem jsou zataveny v ochranné fólii. Tato folie s certifikátem nesmí být porušena. 

Valcambi SA se řadí mezi největší švýcarské rafinerie vzácných kovů a zároveň je jednou z největších ve světě. Rafinerie se nachází na jihovýchodě Švýcarska.Zakladatelé Valcambi patřili mezi skupinu soukromých švýcarských investorů, která působí na trhu drahých kovů více než 50 let. Dnes je Valcambi plně vlastněna společností Global Gold Refineries Ltd (GGR) se sídlem ve Švýcarsku.

V průběhu své 56leté historie se Valcambi zaměřila výhradně na rafinaci drahých kovů. Úspěch a pověst této společnosti jsou založeny na její filozofii zůstat věrná svým zaměstnancům, klientům a odvětví, kterému dominuje. Společnost Valcambi vyrábí slitky i pro přední švýcarské banky, mezi které patří např. Credit Suisse.
Zobrazit více

Parametry

Druh slitky
Hmotnost 31.1 g
Výrobce Valcambi
Balení blistry
Provedení standard
Průměr mince 39 mm
Ryzost 999.9 / 1000