Gold CombiBar je unikátní způsob balení slitků, který se skládá z několika (50) samostatných zlatých slitků 1g. Jednotlivé zlaté slitky Gold CombiBar jsou ražené s uvedením hmotnosti, ryzosti a údaji výrobce, přičemž jsou vzájemně spojeny v přesně vypočítaných předem daných bodech zlomu - tvoří tak stabilní celek. Zlaté slitky lze snadno a bez ztráty oddělit zalomením.  Tyto investiční zlaté slitky jsou dodávány v bezpečnostním balení, které chrání slitek před poškozením. Zadní strana obalu slouží... Celý popis

Koupit za 95 896 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Gold CombiBar je unikátní způsob balení slitků, který se skládá z několika (50) samostatných zlatých slitků 1g. Jednotlivé zlaté slitky Gold CombiBar jsou ražené s uvedením hmotnosti, ryzosti a údaji výrobce, přičemž jsou vzájemně spojeny v přesně vypočítaných předem daných bodech zlomu - tvoří tak stabilní celek. Zlaté slitky lze snadno a bez ztráty oddělit zalomením. 

Tyto investiční zlaté slitky jsou dodávány v bezpečnostním balení, které chrání slitek před poškozením. Zadní strana obalu slouží jako certifikát a obsahuje klíčové údaje o vloženém slitku. Číslo uvedené na slitku je vytištěno rovněž na certifikátu. Obal velikosti platební karty usnadňuje manipulaci s menšími slitky.

Valcambi SA se řadí mezi největší švýcarské rafinerie vzácných kovů a zároveň je jednou z největších ve světě. Rafinerie se nachází na jihovýchodě Švýcarska. V průběhu své 56leté historie se Valcambi zaměřila výhradně na rafinaci drahých kovů. Úspěch a pověst této společnosti jsou založeny na její filozofii zůstat věrná svým zaměstnancům, klientům a odvětví, kterému dominuje. Společnost Valcambi vyrábí slitky i pro přední švýcarské banky, mezi které patří např. Credit Suisse.

  
Zobrazit více

Parametry

Druh slitky
Hmotnost 50 g
Výrobce Valcambi
Balení kapsle
Provedení standard
Ryzost 999.9 / 1000